2015年5月25日月曜日

Let's make "Kzarinorimaki" and easy vegetarian side dishes!/飾り海苔巻きと簡単ベジ料理教室




"Kazari Norimaki" are artistic sushi rolls!!! They look like a piece of art!!
You can learn how to make healthy beautiful sushi rolls& easy vegetarian side dishes.

Have you ever seen beautiful Sushi rolls? Kazari norimaki are norimaki that when cut reveal a design on the cut surface. Once you get tips for how to make Kazari norimaki, you can impress your friends& family!!

Kazari norimaki are fun to make and also attractive to the eye!!! Everyone will love the sushi rolls!!

To go with sushi roll, we’ll also show you how to make easy delicious vegetable soup & salad. We will not use animal products in this class.

Menu:
Kazari norimaki (the pattern of a flower design)
Easy delicious vegetable soup
Rolled oats & fresh vegetable mix salad
Macha mousse

・Date: June 7th 2015 (Sun) 12:00PM-4:00PM
   The classroom will be open from 11:30 AM
・Location
  Tsukishima-Shakai-Kyouiku-Kaikan (社会教育会館,Social Education Hall)
  4-1-1 Tsukishima Chuo-ku Tokyo, Japan
・Cost
   4500 yen (Material and facility usage fee)
・Class size 30
・Dead line
   June 3rd 2015 (Wed) 11:00 AM
・What to bring
   Apron and something to write with Application
• Contact details for inquiries: event@savory-japan.com

Cancellation Policy
By the way, if you make a reservation, but later find that you cannot attend, please let us know as early as possible.
# Please note that payment of the 4,500 yen participation fee will still be expected for a cancellation after the deadline and in the case of a simple failure to attend. Bank transfer details will be provided.

This class will be taught by Chef Yoko Yorikuni
Yoko Yorikuni is an cooking expert of macrobiotic food. She is an instructor of “macrobiotic LIMA cooking school.”
She is widely active as developing recipes, making and selling sweets, and doing catering business. She is also earned a reputation as health and delicious food.
http://ameblo.jp/yori920303/
https://www.youtube.com/channel/UCyh1fMPLrBL26LxKVLWLmFA

*LIMA cooking school: This school was established in 1965 by Ms. Lima Sakurazawa who was a wife of Mr. Yukikazu Sakurazawa. Mr. Sakurazawa was founder of macrobiotic. His name is also well-known as George Osawa. This school was the first macrobiotic cooking school in Japan.


蒸し暑い梅雨は季節の変わり目で体調を崩しがち。だるかったり、食欲が落ちたりします。そんな時期こそ、酢や野菜の力を借りて元気をキープすることが大切です。

6月7日の料理教室では、マクロビオティック料理家の寄國楊こ先生を講師に迎え、酢飯を使う「飾り海苔巻き」と野菜や雑穀などを使った体が元気になる簡単料理を作ります。動物性食品は避けたい方、スタイルが気になる方にぴったりのメニューです。

メニュー(予定)
・飾り海苔巻き
・簡単ベジタブルスープ
・雑穀&野菜ミックスサラダ
・抹茶ムース

日時:2015年6月7日(日)12:00〜16:00(11:30受付開始)
会場:月島社会教育会館4階 料理教室
参加費:4500円(税込)
定員:30名
申込締切&キャンセル締切日:2015年6月3日(水)11:00
持参するもの:エプロン、筆記用具
お問い合わせ&お申し込み先:event@savory-japan.com

講師
寄國楊こ(よりくに・ようこ)
マクロビオティック料理家。「リマ・クッキングスクール」(*)認定インストラクター。リマ・クッキングスクールの講師を務めるほか、レシピ開発、料理教室の講師、菓子の製造販売、出張料理人など、幅広く活躍。食べ物が持つ本来の力を生かした体にやさしい料理が人気。
http://ameblo.jp/yori920303/
https://www.youtube.com/channel/UCyh1fMPLrBL26LxKVLWLmFA

*リマ・クッキングスクール:マクロビオティックの創始者、桜沢如一氏の妻、桜沢里真さんが1965年に創立したクッキングスクール。マクロビオティックの料理教室としては日本初の開校。

キャンセルポリシー:
キャンセル締切日以降にキャンセルされた場合は、すでに材料費購入等の準備を済ませておりますので、参加費の全額をお支払いいただきます。後日、振込先をお知らせしますので、指定の銀行口座にお振り込みください。

ご注意:
Savory Japanのイベントは、ホームページ、meetupでも応募を受け付けています。全体で定員に達した場合は、Facebookで定員に達していなくても、ウェイティングになることがあります。ご了承ください。